dinsdag 20 mei 2014

Tomatensalsa


Ingrediënten             
3 Tomaten
1 Rode ui
2 tl Citroensap
Peterselie (hoeveelheid desgewenst)
Bieslook (hoeveelheid desgewenst)

Bereiding
Snijd de tomaten in partjes en verwijder het vruchtvlees en de zaadjes. Snijd het vervolgens evenals de rode ui, peterselie en bieslook in kleine blokjes/stukjes. 
Meng deze ingrediënten samen in een kom en breng het op smaak met de citroensap.

Tip:
Ook lekker met croutons/pijnboompitten en heerlijk om te serveren op een stokbroodje besmeerd met pesto en/of roomkaas.
Dit gerecht kan je 1 dag van tevoren maken.






1 opmerking:

  1. Hi! I would like to share your recipes on our site. Making your content available to our users would increase the visits to your blog and we would happy to have your nice images and recipes with us :). If you like the idea, please, visit Volrecepten.be. You will find a link with the instructions in the Top Blogs section.
    Hope to see you there soon!

    BeantwoordenVerwijderen