zondag 16 juni 2013

Quiche met zongedroogde tomaten

Ingrediënten                                   Materiaal.              
40 gram Paturain.                            Ronde bakvorm.      
3 eieren.                                           Bakpapier.              
2el pizzakruiden.                              Mixer
8 zongedroogde tomaten.                Vork
Snufje zout
Kleine rode ui
100 gram geraspte oude kaas
6 plakken bladerdeeg

Bereiding:
Laat de bladerdeeg plakjes ontdooien en verwarm de oven op 200 graden.

Snij de zongedroogde tomaten en ui heel fijn. Mix de eieren en paturain tot een luchtig mengsel. Voeg nu de kaas, zongedroogde tomaten, ui toe en breng het op smaak met zout en de pizzakruiden.

Vet de bakvorm in en bekleedt de bodem met bakpapier.
Verdeel het bladerdeeg over de vorm en prik er gaatjes in met vork. Schenk het mengsel in de vorm en bestrijk de randen met het eigeel.

Bak de taart in ongeveer 20 a 30 minuten af op 200 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten