Ingrediënten Materiaal
300 gr pasta Koekenpan 3 el pesto Kookpan
150 gr crème fraîche Zeef
2 el pastakruiden
150 gr geraspte kaas
Zongedroogde tomaten
200 gr blokjes kipfilet
Scheutje olijfolie
Snufje zout + extra
500 ml water
Bereiding:
Zet het water op hoog vuur en voeg de olijfolie en zout toe aan het water. Zodra het water kookt kan de pasta worden toegevoegd en mag het vuur lager worden gezet.Snijdt nu de tomaten in kleine blokjes en bak in tussentijd de blokjes kipfilet mooi bruin.
Zeef de pasta en doe de pasta vervolgens terug in de pan. Voeg de crème fraîche, Pesto, zongedroogde tomaten, kipfilet toe aan de paste en meng alles goed door elkaar.
Voeg nu de kaas, pastakruiden en het extra zout toe en meng het nogmaals goed door elkaar. Laat de pasta voor enkele munten staan zodat de kaas lekker smelt en de past goed kan afkoelen. Berg de pasta nu op in de koelbox zodat u in de middag een heerlijke frisse pastasalade heeft.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten